Visual-eggersmann

Eggersmann keukens: hoogstaande topkwaliteit

Boco Keukens is onder meer dealer van keukens van Eggersmann, een Duits kwaliteitmerk dat al ruim honderd jaar op de keukenmarkt vertegenwoordigd is. Keukens van Eggersmann zijn technisch perfect, kenmerken zich door een strakke belijning en zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau.

Eggersmann keukens

Wie de schoonheid van Eggersmann-keukens wil ervaren, moet beslist een bezoekje brengen aan onze showroom. Eggersmann heeft meerdere keukenlijnen: de moderne lijn, de klassieke lijn en een Unique lijn. De keukens in de moderne lijn zijn vaak greeploos en kenmerken zich door een strak design. De keukens in de klassieke lijn bestaan uit natuurlijke materialen en hebben warme kleuren. De landhuiskeukens passen  in ieder design.

Eggersmann keukens zijn technisch perfect

Al meer dan 100 jaar worden bij Eggersmann producten op maat voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technisch perfect en tijdloos elegant! Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij het Duitse bedrijf aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Eggersmann creëert hoogwaardige keukens voor veeleisende mensen.


Bora Vancel Eggersmann Quooker Arte