Visual-onze-showroom

Onze showroom staat vol prachtige keukens

Van tijdloos tot klassiek en van modern tot landelijk. Onze showroom biedt verschillende ontwerpen en een grote variatie aan keukenopstellingen. Laat u verrassen en inspireren in onze showroom!

Design keuken

Wie kiest voor een stijlvolle design keuken, kiest voor een keuken van deze tijd. Gewaagd, modern en met een perfecte afwerking. Een design keuken is uniek en straalt luxe uit. Hoogwaardige materialen en eigentijdse snufjes maken uw designkeuken tot in de puntjes verzorgd en een hoogtepunt binnen uw moderne interieur. 


Landelijke keuken

Haal de warmte in huis met een landelijke keuken. De landelijke leefkeuken wordt een plek waar u graag komt in huis. Het is een keuken die gepaard gaat met gezelligheid en nostalgie. Kiest u voor een landelijke keuken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Door te spelen met de opstelling, kleur en materialen geeft u een eigen draai aan uw keuken.

 

Klassieke keuken

Wie de klassieke, authentieke stijl omarmt komt vanzelf uit bij de klassieke keuken. De kenmerken van deze keuken komen bijvoorbeeld terug in lichte paneeldeurtjes gecombineerd met zware vormen als een werkblad van graniet en een zwartomrande schouw. Het fornuis is het pronkstuk van de keuken. Boretti, Smeg of Pelgrim komen prima tot hun recht in uw klassieke droomkeuken.

 

Tijdloze keuken

Met een tijdloze keuken zit u altijd goed! Helemaal als u houdt van neutrale kleuren en elementen is de tijdloze keuken op zijn plaats in uw interieur. Een tijdloze keuken saai? Nee, helemaal niet!  Het is heel goed mogelijk om een tijdloze keuken een persoonlijke touch mee te geven. Details in felle of contrasterende kleuren brengen de keuken tot leven. Het eenvoudige en functionele ontwerp verveelt nooit!

 

Moderne keuken

Eigentijdse materialen en van alle gebruiksgemakken voorzien. De moderne keuken biedt alles wat u, uw partner of uw gezin nodig heeft. Strakke belijningen, brede lades en een strak design vormen de basis van de moderne keuken. Vaak wordt gekozen voor hoogglans materialen. De witte hoogglans keuken doet het altijd goed. Ook andere materialen en variaties zijn uiteraard te mixen tot een perfect resultaat. Kies voor een eiland of kies voor greeploos. Kies alles wat u wilt! De strakke afwerking zit hem in het juiste inbouwapparatuur. Clean en functioneel.. Gewoon modern!

 

Verschillende stijlen zijn gemakkelijk te combineren

Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar toegaat. Onze ontwerpers combineren verschillende stijlen, waarmee uw droomkeuken ontstaat. Persoonlijke aandacht voor uw wensen vinden wij zeer belangrijk. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien en beleven?

Bezoekadres

Polsbroek 148
7201 BZ Zutphen
T. (0575) 542 473

Contactformulier

 


Quooker Vancel Arte Bora Eggersmann