Visual-arte

Arte in uw droomkeuken

Arte heeft een uitgebreid assortiment keukenbladen. Het bedrijf produceert vanuit een veruit gemechaniseerde fabriek in Deurne de hoogste kwaliteit keukenbladen. Door inzet van de modernste productietechnieken kan Arte hoogstaand maatwerk leveren. Naast natuursteen waar het ooit mee begon, is er ook keuze uit andere rijke materialen als composiet en glas, Dekton en keramiek. Keukenbladen van het hoogste niveau!

Materiaal keukenbladen

De keukenbladen van Arte zijn er in verschillende materialen, kleuren en maten en zijn dus op maat te bestellen. In onze showroom hebben wij diverse keukenbladen van Arte die u kunt bekijken. De keukenbladen zijn te bestellen in de volgende materialen:

  • Granieten (natuursteen) aanrechtblad
  • Keramiek aanrechtblad
  • Composiet aanrechtblad
  • Glazen aanrechtblad
  • Dekton aanrechtblad

Kies het keukenblad dat bij u past!

Het meest belangrijke is dat het blad volledig aansluit op uw gebruikswensen. Een keukenblad is namelijk het meest gebruikte onderdeel van de totale keuken! Kwaliteit, gebruiksgemakt én een mooie uitstraling moeten daarom hand in hand gaan. Welk keukenblad past bij u? Boco Keukens ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Contactformulier

 


Bora Eggersmann Quooker Vancel Arte