Wij staan graag voor u klaar!

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Een warm onthaal, een gastvrije ontvangst. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we graag volop de tijd voor u! Vragen, opmerkingen of suggesties zijn altijd welkom. Klanten hebben bij ons een vast aanspreekpunt. Deze laagdrempeligheid typeert ons: betrokken en dichtbij.

Bianca Mannessen
bianca.mannessen@bocokeukens.nl
Aanwezig op: Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Bianca Mannessen

Mijn naam is Bianca Mannessen en al bijna 20 jaar met heel veel plezier werkzaam in de keukenbranche. Samen met de klant een mooie, creatieve en praktische keuken realiseren voelt voor mij meer als een hobby dan werk. Samen met mijn collega’s maken we onze winkel een fijne werkplek en een prettige winkel voor de klant. Mijn andere hobby is het geven van turnlessen aan een leuke en gezellige selectiegroep. Samen met mijn man en zoon woon ik in het mooie stadje Doesburg.

Henk Olthof
Henk.olthof@bocokeukens.nl
Aanwezig op: Dinsdag t/m zaterdag

Henk Olthof

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de keukens, ik ben begonnen als technisch tekenaar vanwege mijn bouwkundige opleiding. Niet veel later ben ik in de verkoop gerold. Keukens met afwijkende maten en hoeken zie ik als een uitdaging. Het is dan ook leuk om van een schijnbaar onmogelijke ruimte toch iets moois te creëren. Mijn hobby is sterrenkunde, ik bezit ook een eigen telescoop waarmee ik af en toe ’s avonds de sterren en planeten bekijk. Verder geef ik tennistraining aan de jeugd en verzamel ik boeken van de jeugdserie “de Schippers van de Kameleon”.

Patricia Bossenbroek
patricia.bossenbroek@bocokeukens.nl
Aanwezig op: Dinsdag, vrijdag en zaterdag

Patricia Bossenbroek

Mijn naam is Patricia, ik woon in Zutphen samen met mijn man en onze twee kinderen.
Ik neem graag ruim de tijd om voor u een passende keuken te ontwerpen. Een keuken moet mijns inziens namelijk niet alleen een genot voor het oog zijn, maar moet met name afgestemd zijn op uw huishouden en persoonlijke wensen. U bent tenslotte uniek en ik vind het erg leuk om, samen met u, een unieke keuken samen te stellen waarin u zich prettig voelt. Desgewenst kom ik ook bij u thuis voor advies.
Design, gemak, no-nonsense en functionaliteit, daar draait het om!
Tevens verzorg ik de planning voor de servicemonteurs, zowel voor de montage van uw keuken alsmede voor de service als u uw keuken eenmaal in gebruik heeft genomen.

Heel graag tot ziens!

Uw montageteam

Eddie Achtereekte
info@bocokeukens.nl

Marcel Mannessen
info@bocokeukens.nl