Vancel Keukens: Franse, eigentijdse schoonheid

Boco Keukens is officieel keukendealer van het topmerk Vancel. Deze keukens van Franse afkomst staan garant voor culinair genot. Moderne, eigentijdse vormen gecombineerd met alle gebruiksgemak voor de echte Bourgondiër. Met een Vancel keuken haalt u Frankrijk in uw keuken!

Uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit

Keukens van Vancel zijn zeer verzorgd en eigentijds, met uitzonderlijke ecologische eigenschappen. De strakke architectuur kenmerkt Vancel: duurzame en milieuvriendelijke materialen, functionele oplossingen die verspilling tegengaan en krachtige en energiezuinige keukenapparatuur. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend bij de keukens van Vancel.

Showroommodellen Vancel

In onze showroom staan een aantal prachtige showroommodellen van het merk Vancel. Regelmatig krijgen wij ook nieuwe modellen binnen zodat u nog meer inspiratie voor uw keuken kan opdoen. Ook kunt u gebruik maken van onze keukenspecialisten, die u van een passend advies kunnen voorzien bij een aankoop van een Vancel keuken.

Uw keukenspecialist in Zutphen

Keukens van Vancel zijn te bezichtigen in de showroom van Boco Keukens, uw keukenspecialist in Zutphen. Laat u verrassen door de prachtige vormgeving van een Vancel keuken, laat u inspireren door de warme uitstraling en de sfeervolle details.

Contactformulier